Eagle Manager

EAGLE MANAGER

„ZBOARA LA ÎNALȚIME”

Eagle Manageri sunt acei Forever Business Owners dedicati dezvoltarii afacerii lor si dornici sa-i ajute si pe ceilalti sa arate mai bine si sa se simta mai bine.

Puterea de a deveni un Eagle Manager vine din dorinta de a ajuta oamenii sa arate mai bine, sa se simta mai bine si sa-si atinga visul Forever si inseamna cresterea afacerii tale. Adica cecuri bonus mai mari, o echipa mai mare, un nivel de venituri mai mare de la consumatorii tai si multe alte benficii. Eagle Managerii sunt invitati in fiecare an, in luna septembrie, la Eagle Manager’s Retreat pentru training, relaxare si socializare cu liderii Forever!

Bani

Devenind Eagle Manager, iti vei dezvolta afacerea si vei obtine bonusuri lunare mai mari, profit din vanzarea produselor si Novus Customeri in afacerea ta!

TRAINING

Eagle Managerii beneficiaza de un training avansat care ii va ajuta sa foloseasca eficient instrumentele Forever, sa obtina expertiza pentru produsele noi si sa-si maximizeze vanzarile.

CĂLĂTORIE

Vino la Eagle Manager’s Retreat in fiecare septembrie, in destinatii exotice din intreaga lume, pentru relaxare, training si socializare cu alti lideri FBO!

Recunoaștere

Eagle Managerii sunt recunoscuti in fiecare an pentru realizarile lor la Eagle Manager’s Retreat si Raliul Global.

CUM TE CALIFICI?

Perioada de calificare: 1 Mai – 30 Aprilie

*Nota: Pentru explicatii complete despre regulile de calificare la stimulentele Forever, va rugam sa consultati politicile companiei.