Povestea mea

Cine sunt eu?

Cristina Kovacs

Bun venit pe pagina mea, spațiul  în care vom înfrânge orice teamă și în care vom da naștere celor mai frumoase idealuri.

„Be the best in what you do!”

Mă numesc Cristina  – în calitate de femeie, mamă, prietenă și antreprenor, însărcinată de rezolvarea problemelor pe toate planurile îmi permit și să visez.

Pentru ca sunt un om înainte de orice și am aspirații, dorințe, iluzii.

Deși sunt timidă îmi doresc să obțin cât de mult e posibil de la viață.

Îmi doresc ceva diferit atât pentru mine cât și pentru copii mei, drept urmare nu pot aștepta ca lucrurile să se întâmple pur și simplu.

Am învățat că nimic nu se oferă pe tavă, că pentru a evolua e necesar și esențial să te îndrepți hotărât spre ceea ce dorești și șă depui efort, străduință, consecvență. Și doar riscând poți obține ceea ce dorești.

Am realizat acest lucru în anul 2006. Când mi-a fost prezentată o oportunitate de afacere în cadru unei firme despre care nu știam nimic, dar care promitea foarte multe.

Deși am fost copleșită de exitări, de temeri, am ales să mă aventurez. Acela a fost momentul care mi-a schimbat viața, a fost o clipă în care am început să cresc, pentru că rezultatele au depășit promisiunile, au depășit limitele create de mine.

Am învățat că, uneori să dai o șansă unui vis înseamnă îndeplinirea lui, astfel am început să cresc, să mă apreciez, să citesc ca să mă dezvolt, să fiu mândră de mine, am învățat să îmi cresc copii sănătoși și fără limite. Dacă dorești să cunoști restul poveștii, dacă o secundă te-ai regăsit și îți dorești puțin mai mult sau mult mai mult, contactează-mă și voi fi fericită să împărtășesc totul cu tine și să îți fiu aproape, pas cu pas.

„O călătorie de 1000 de mile începe cu un prim pas.”