Forever2Drive

FOREVER2DRIVE

„CE TE CONDUCE PE TINE?”

Indiferent daca masina este un simbol de statut sau parte din familie, simte-te bine cu noua ta aventura cu Programul stimulativ FOREVER2DRIVE. Mii de oameni s-au calificat deja pentru o masina noua – vei fi tu urmatorul?

    Castiga bani pentru masina ta de vis, salupa, motocicleta sau orice altceva la care visezi!

Bani

    Castiga bani pentru masina visurilor tale, salupa ta, motocicleta ta sau orice altceva la care visezi!

CUM TE CALIFICI?

    Perioada de Calificare: 3 Luni Consecutive

Pentru a se califica la Programul stimulativ , Forever2Drive, un FBO trebuie sa atinga numarul de puncte credit ilustrat mai jos, in trei luni consecutive.

Mai multe puncte credit egal mai multe bonusuri Forever2Drive si care este cel mai bun lucru? Te poti califica la un nivel mai mare al programului, imediat dupa completarea celei de-a treia luni de calificare. De exemplu te califici la Forever2Drive nivelul 1 in Ianuarie, Februarie si Martie, te poti deja califica la nivelul 2 in sau 3 in Aprilie. Pentru a mentine nivelul de calificare, trebuie sa continui sa atingi nivelul de vanzari din cea de-a treia luna. Nu uita ca PC castigate de echipa ta, conteaza in totalul tau.

Sunt 3 Niveluri la Programul stimulativ Forever2Drive.

*Nota: Pentru explicatii complete despre regulile de calificare la stimulentele Forever, va rugam sa consultati politicile companiei.